lauantai 5. tammikuuta 2013

Elämähommia ja omaa naamaa.

Lauantai ilman krapulaa. Join eilen yhden kokonaisen siiderin ja olin yksin kotona. Tai kävi ystävä kylässä ja käytiin keskiyön jälkeen roskaruualla, mutta ei lasketa. Valvoin kolmeen ja nukuin todella hyvin - jumpan ohi. Kroppa on niin järkyttävässä kunnossa, että jotain olisi tehtävä nyt pian, ettei selälle käy yhtään pahemmin. Rapistun, nuori ihminen.

Ihan hullu työviikko oli, maanantai meni ohi uniongelmien takia, mutta keskiviikkona kymmenen, torstaina yksitoista ja perjantaina kymmenen tuntia töitä. Onpahan nyt sitten hilattu saldot plussan puolelle kokonaista yhdeksän minuuttia! Egypti kutsuu puolentoista kuukauden päästä ja silloi  pitäisi olla 15 tuntia plussaa, tarkoitus kun on käyttää kaksi saldovapaata, kaksi vuosilomapäivää ja yksi palkaton vapaa tuohon. Kun matkatunnit on kasassa, voinkin jatkaa kerryttämistä, sillä lähden maaliskuussa viikonloppumatkalle pohjoiseen ja tarvitsen puoli perjantaita silloin vapaaksi, Oulu kutsuu. Ostin tällä viikolla bussilipun välille Jyväskylä-Oulu ja nyt pitäisi enää keksiä miten pääsen Jyväskylään ja sunnuntaina takaisin Tampereelle sitten. (Joku tosin esitti vaihtoehdoksi Ouluun jäämistä, ehken vielä kuitenkaan.) Ehtii kai noita stressata myöhemminkin, ei ole ennakkoliput Matkahuollolla eikä VR:llä edes myynnissä vielä.

Syksyn mittaan tutustuin nuoreen Mirjamiin uudestaan, olen lukenut läpi kaikki vanhat päiväkirjat, runot ja tekstit, eilen vielä vanhan lj-blogin vuosilta 2005-2010, huuuuh, sanon. Ahdistanut, itkettänyt, naurattanut ja vapauttanut on tuo projekti. Kaikkia aikoja lapsuudesta asti on leimannut se, että ulkomuodossa on koko ajan sanomista (eikä pelkästään nuo syömishäiriöhommat), uuden vuoden kunniaksi päätin ottaa terapiaprojektiksi oman naamani tuijottamisen. Vuosi heijastuksia, 365 kertaa minä. Otan kuvat silloin kun ehdin ja muistan, siellä missä ehdin ja muistan. Tavoitteena kuitenkin ikuistaa jokaisena vuoden päivänä peilistä katsovat kasvot. Saa nähdä lentääkö kaikki peilit roskiin vuoden päästä vai opinko pitämään näkemästäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti