perjantai 3. kesäkuuta 2011

Vakuuttava täti ja kaikkea.

Oi. Olin tänään töissä. Edellisessä postauksessa mainitsemani haastattelu meni sen verran kivasti, että sen päätteeksi minulle tarjottiin työpaikkaa jes. Korvauskäsittelijä, vakuutusyhtiön täti. Huumetestikin oli negatiivinen jee!

Elämä Pohjalaisen jälkeen on ollut aika kivaa. Olen mm.
-laulanut karaokea
-sheikannut äässiä
-syönyt liikaa mäkkärissä
-saanut parikin uutta kaveria
-käynyt Jyväskylässä

Jyväskylän reissu oli. Oli. Melkoisen ex tempore(normaalisti kun harkitsen kaikkia juttuja kauhean tarkkaan jne.), mutta ihan loistokas ilta oli kyllä. Olin vain unohtanut kännykkäni lataukseen kaverille, kenelle piti mennä yöksi ja heräsinkin jostain ihan muualta ja em. kaveri oli päättänyt mennä kotiin nukkumaan. Hetken aikaa oli aika jännähkö olo. Onneksi Jyväskylä on hienojen ihmisten kaupunki. Ja siellä yöpaikassa oli kaksi aika tosi ihanaa kissaa myös. (Ja voi mikä synti ja häpeä. Rakkaan pitkäaikaisen ystävän olin sopinut eilen aamupäivällä tapaavani, kun se Tampereen kautta tuli pois tuolta kaukaa vaihdosta. Ja minä olin krapulassa Jyväskylässä. Hävettää vieläkin. Linda, jos luet tän, oon edelleen tosi pahoillani.)

Ainoa ongelmani tällä hetkellä on 69 neliöinen asunto, johon minulla ei ole varaa. Tosin huomisessa Aamulehdessä on asunnonhakuilmoitukseni, heinäkuussa on toivottavasti hivenen pienempi koti. Vaikka tämä niin ihana ja kaunis onkin.

Huomenna tupaantuliaiset, jee! Samalla ilmeisesti tämän asunnon läksärit. Mutta heinäkuussa voikin sitten pitää toiset tuparit :D Voi, juhlien pitäminen on niin kivaa ♥

2 kommenttia:

  1. mä ilmoittaudun uusin tupareihin! jee!

    VastaaPoista
  2. Moi
    Päädyin tänne, kun etsin - siis toivoin löytäväni - tietoa korvauskäsittelijän palkasta. Ajattelin nimittäin hakea sellaiseksi :) ja hakemukseen pitäisi keksiä jotain siihen palkkatoivomuskohtaan. Mutta luin sitten pikkuisen blogiasi, vaikka olenkin tällainen vähintäänkin aikuinen nainen (en ihan vielä 50), mutta elelen Tampereella ilman ihmiskumppania, mutta ihanan kissaneidin kanssa :) Kissat on kivoja! Toivottavasti sinulla menee jo mukavammin!!

    VastaaPoista