sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Haasteita.

Lancasterin vahvistus haastoi kertomaan seitsemän faktaa itsestäni.

Apua, olen niin herkästi asioitani jakava, että seitsemän uutta asiaa voi olla hankalaa, yritetään.

1. Taidealalle päätyminen on ollut itsestäänselvää aina, toisella luokalla olen kirjoittanut omaan ystävänkirjaani toiveammatikseni "taiteilia".

2. Pidän varpaankynteni punaisina ympäri vuoden.

3. En syö tai juo juuri mitään hapanta, esimerkiksi greipin syöminen on lähes fyysinen mahdottomuus, puistatusreaktio on välitön. Kuitenkin karpalo melkein kaikissa muodoissaan on suurta herkkuani.

4. En ollut lapsena allerginen millekään, olin suorastaan kateellinen mm. silloisen parhaan ystäväni laktoosi-intoleranssista.(Niin kateellinen, että valehtelin kouluterveydenhoitajalle ensimmäisellä luokalla olevani allerginen mustapippurille, oireena varpaanvälien kutiaminen.) Nykyään lista pannassa olevista asioista on todella pitkä, hiusvärikemikaaleista timoteihin ja pähkinöihin.

5. Uskon mansikkajäätelön olevan ratkaisu lähes kaikkeen. Ensisijaisesti Aino Metsämansikan, mutta hätätilanteessa(tai henkilökohtaisen laman iskiessä) myös muut merkit käyvät.

6. Kotoani löytyvät IKEA-asiat on laskettavissa yhden käden sormilla(kaksi pöytälamppua, lasipurkkeja pavuille, sukka-mustekala ja lävikkö), uskon mielummin kokopuuhun ja kestävyyteen.

7. Saatan viettää tuntikausia valiten vaatteita ja laittaen hiuksia ja naamaa, vain riisuakseni, pestäkseni meikit ja mennäkseni nukkumaan.


Haaste pitäisi kierrättää tosi monelle(mitä, viidelletoista), mutta tyydyn näihin:

Inspiroiva ja ihana Pippariina
Ihana Jesse
Maailman coolein bussikuski
Selvityjä
ja laiskasti, mutta ihasti blogaava rakas Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti