torstai 18. lokakuuta 2012

Kaikki hyvä loppuu. MIKSI.

Hämmentynyt olo. Mun lääkärini jää eläkkeelle.

Kun lukee päivityksiä viime kesältä ja syksyltä, voi päätellä, että oli hiton hyvää tuuria päästä tuon kyseisen lääkärin potilaaksi. Hoitavan määrittää siis asuinpaikka, mutta meidän huudeilla asuvilla se on vaan maailman paras mies. Olen nyt reilun kuukauden verran tiputellut lääkeannostani, tällä hetkellä se on puolet siitä, mitä viimeisen vuoden, seuraavaksi tiputan tästä puoleen ja sain virallisesti tänään luvan lopettaa, kun siltä tuntuu! Jos kaikki menee hyvin ja niinkuin pitääkin, en näe mahtavaa setää enää ikinä. (Ja siis: tyyppi on tehnyt jossain vaiheessa enemmänkin tutkimusta kaksisuuntaisesta, keräilee vintage-autoja ja aina muistaa kehua tyyliäni, kun olen käynyt.) En toki ilman hoitoa jää, vajaan kaksi kuukautta on pyörinyt terapia. Mun ensi vuoden B-lausunnon terapian jatkoa varten siis kirjoittaa joku, joka ei tunne mua laisinkaan. Jännät paikat.

Painoin tänään muuten 77 kiloa. Kuusi kiloa vähemmän kuin reilu kuukausi sitten. Jätin vehnän pois (tänään lounaaksi tosin söin nuudeliwokkihässäkän) ja humps kävi näin. Toki olen myös tietoisesti syönyt vähemmän ja pidin välissä parin viikon pussikeittokuurin, jonka aikana tosin söin lämpimän aterian silloin tällöin, riippuen siitä, mitä lounasravintolassamme oli tarjolla. Ja yksi tortillapäiväkin pidettiin. JA sunnuntaina söin maailman isoimman jäätelöannoksen, jossa oli järjetön läjä kermaa päällä. Lääkeannoksen tiputtamisella on myöskin näppinsä pelissä, ne nimittäin sekä kerää nestettä että kasvattavat ruokahalua. (Kiinnostunut googlettaa: Seroquel Prolong.)

Valittelin syyskuussa flunssaa, ensi viikon tiistaina tulee kymmenen viikkoa sairastamista täyteen, ihanaa. Kolme antibioottikuuria syöty, kahden jälkeen piti punkteerata, mutta röntgenkuvat katsoi eri lääkäri kuin se, joka röntgeniin lähetti ja päättikin pistää mulle postiin reseptin. Huomenna menen TAAS inisemään, voin kertoa, että poskiontelontulehdus ei ole mihinkään lähtenyt. Näppäränä tyttönä otin lääkärin kahdeksi, raskas viikko lyhenee kahdella tunnilla. Onneksi huomenna on perjantai ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti